Anthony Joshua zal knockout de ring uit gaan zegt de trainer van Joseph Parker! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Anthony Joshua zal knockout de ring uit gaan zegt de trainer van Joseph Parker!

Anthony Joshua zal knockout de ring uit gaan zegt de trainer van Joseph Parker!

De trainer van Joseph Parker voorspelt dat Anthony Joshua niet lopend de ring zal verlaten

Kevin Barry, trainer van ongeslagen WBO-zwaargewicht kampioen Joseph Parker, heeft een schepje bovenop de beweringen gedaan die Team-Parker kort geleden deed met betrekking tot de ‘dodgy kin’ van Anthony Joshua. Vooruitlopend op de ondertekende three belt unification clash tussen AJ en Parker, voor Cardiff op 31 maart, heeft Parker gezegd hoe hij gelooft dat Joshua in feite een “goede kin” heeft gekregen. Dit weerhoudt Barry er echter niet van te voorspellen hoe zijn vechter de WBA / IBF kampioen volgende maand knock-out zal slaan.

Geen rondes voorspellen maar Joshua gaat KO

“Ik zou dom zijn om een ​​ronde te kiezen, maar ik kan je dit beloven: wanneer Joseph Parker Anthony Joshua wel degelijk raakt, als Joshua naar beneden gaat, kan ik je beloven dat hij niet zal herstellen zoals hij deed in de partij tegen Klitschko,” Barry vertelde dit het Las Vegas Sports Network. “Het gevecht zal voorbij zijn. Joseph Parker is een zeer, zeer goede afmaker. Er zullen tijden zijn in dit gevecht waarbij beide jongens gewond raken, maar ik hou erg van onze kansen in dit gevecht. ”

Anthony Joshua zal knockout de ring uit gaan zegt de trainer van Joseph Parker!

Joshua heeft een ijzeren kin

Dus, verwacht en anticipeert Barry een knokpartij, misschien een knockdown, het soort oorlog? Natuurlijk, fans zouden meer dan gelukkig zijn als dit is gebeurd; als Parker en Joshua ons een moderne Foreman-Lyle partij ten beste geven! In een gesprek met het radioprogramma Eyes On The Game verklaarde Barry hoe hij vindt dat AJ een ‘zeer goede kin’ heeft en dat het praten over de Brit met een zwakke kin alles was om publiciteit en hype vooraf te bestrijden. “Kijk, ik denk dat Anthony Joshua een heel goede kin heeft. Hij is geraakt door een paar flinke stoten, “verklaarde Barry. “We denken niet dat Joshua een dodgy kin heeft, we weten gewoon dat hij kan worden neergehaald. De druk is op Joshua. Er is een enorme publieke verwachting. ”

Gaan we voor de volle 12 rondes of niet?

Maar zoals Barry zei, het was de grote en machtige Wladimir Klitschko die AJ ​​neersloeg, heeft Parker de vuurkracht gekregen om de klus te klaren? Dan is er de kwestie van Parkers kin. Tot nu toe heeft de baard van de Nieuw-Zeelandse krijgers hem goed beschermd, zonder probleem, maar is Parker ooit de ring binnen geweest met een voorhamer als Joshua? Het lijdt geen twijfel dat dit gevecht vol actie zal zijn. Misschien krijgen we op 31 maart zelfs een moderne klassieker. Denkt iemand dat deze de volledige 12 rondes gaat halen?

Bekijk ook

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut (video)

Deze zette een lowkick in maar werd vrijwel afgestraft door Prikaza.

Glory neemt maatregelen! 'Gedragsregels voor fans en vechters'

Glory Collision 4 maatregelen! ‘Gedragsregels voor fans en vechters’

Voor Glory Collision 4 welke deze zaterdag plaatsvindt in het Gelredome Arnhem

Badr lijnrecht tegenover Overeem: 'Ik domineerde elk gevecht, pas maar op'

Badr lijnrecht tegenover Overeem: ‘Ik domineerde elk gevecht, pas maar op’ (video)

Op de vraag hoe het er zaterdag aan toe zal gaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page