Anthony Joshua vs Joseph Parker gratis op TV kijken! Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua vs Joseph Parker gratis op TV kijken!

Anthony Joshua vs Joseph Parker gratis op TV kijken!

Anthony Joshua vs Joseph Parker gratis op TV kijken!

Joshua en Parker zijn twee ongeslagen boksers

Er staat nogal wat op het spel want als een van de beide boksers wint krijgt hij alle vier de titels in het zwaargewicht in zijn bezit. Dit is nog nooit voor gekomen en noemt men in het Engels "unification of titles". WBA, IBF en IBO zijn de titels van de diverse boksbonden die Anthony Joshua momenteel bezit. Zijn tegenstander Joseph Parker is ongeslagen en op dit moment in het bezit van één titel namelijk die van de WBO boks bond. Als Parker wint pakt hij alle titels van Joshua, en als de laatste wint die van de WBO die Parker bezit.

Parker de knockout koning van het boksen

Dat Parker geen kleine jongen is maar een echte knockout koning heeft hij al bewezen hij won achttien van zijn vierentwintig wedstrijden met een knock-out. Overigens stonden eerder al twee ongeslagen zwaargewichten in het boksen tegenover elkaar dat was in 1987, toen Mike Tyson en Tony Tucker het tegen elkaar opnamen.

Ik wil Anthony Joshua vs Joseph Parker kijken maar waar en hoe laat

Zaterdag 31 maart vanaf 22.30 uur is Joshua vs. Parker is live te zien in RTL 7 Fight Night op RTL 7. Maar er is eerst een gevecht om de WBA-titel tussen Alexander Potevkin uit Rusland en de Engelsman David Price te zien. Dus het wordt een mooie boksavond voor de liefhebbers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws