Amir Khan maakt zijn Britse comeback tegen Phil Lo Greco - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Amir Khan maakt zijn Britse comeback tegen Phil Lo Greco

Amir Khan maakt zijn Britse comeback tegen Phil Lo Greco

Amir Khan zal Phil Lo Greco in de ring tegenover zich hebben bij zijn langverwachte Britse comeback.

De Canadese Lo Greco is genoemd als de tegenstander voor ‘King Khan’ in zijn eerste gevecht in twee jaar, in de Echo Arena, Liverpool, op 21 april. zo melden diverse bronnen eerder vandaag. Voormalig wereldkampioen Khan zal de eerste stap zetten om terug te keren naar de top van de bokswereld na het tekenen van een drie partijen deal met Matchroom Boxing. “Ik kan niet wachten om op 21 april in de ring terug te komen in de Echo Arena in Liverpool,” zei Khan. “Phil Lo Greco komt met alles om dit gevecht te winnen en ik ga hem geen duimbreedte ruimte geven. Hij is een agressieve vechter die altijd op zoek is om het gevecht aan te gaan en naar voren te komen.”, zegt Khan.

Amir Khan maakt zijn Britse comeback tegen Phil Lo Greco

Ik ga een geweldige prestatie neerzetten en bewijzen aan de bokswereld dat de ‘koning’ echt terug is.

Amir Khan; “Dit gevecht zorgt voor een spannende en actie volle strijd voor de fans. “Ik respecteer hem als bokser en weet dat hij met grote ambities zal komen, maar ik ga een geweldige prestatie leveren en de bokswereld bewijzen dat de ‘koning’ echt terug is.” Lo Greco heeft de ring gedeeld met de huidige IBF wereldkampioen weltergewicht Errol Spence Jr en voormalig titel houder, Shawn Porter. De ‘Italian Sensation’ is bevriend met de voormalige Khan-tegenstander Paulie Malignaggi en is al begonnen aan de sociale media-oorlog, met de ‘Khandashian-familie’ en #AmirGONE, als #hashtags.

Ik kan niet wachten om die energie te voelen, zegt Lo Greco

“Omdat ik mijn eerste gevecht in Engeland zal zijn, ben ik enthousiast over de menigte die zal komen opdoemen”, zei Lo Greco. “Ik kan niet wachten om die energie te voelen. Hoezeer Britse fans ook dol zijn op hun vechters, ze houden van geweldige gevechten en dit beloof ik, maar deze nacht zal een van de beste gevechten ooit in het Verenigd Koninkrijk worden.

Bekijk ook

'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende

‘Badr heeft mij niets gezegd!’ Coach over speculaties kickbokslegende

Badr Hari is een aantal keren gespot op zijn oude

Wat is kickboksen?

Wat is kickboksen?

De beste kickboksers zijn een aantal mannen en vrouwen.

'Af jij!' Oude bokser slaat rivaal onderuit (video)

‘Af jij!’ Oude bokser slaat rivaal genadeloos onderuit (video)

Waarom de twee een boksgevecht hielden is niet bekend

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page