Ambassadeur en ex MMA-vechter bedreigt Franse president Nieuws
Nieuws

Ambassadeur en ex MMA-vechter bedreigt Franse president

Ambassadeur en ex MMA-vechter bedreigt Franse president

De Braziliaanse ambassadeur voor toerisme en voormalig Mixed Martial Arts (MMA) vechter, Renzo Gracie, heeft een video op Twitter gepost waarin hij de Franse president Emmanuel Macron dreigt te "wurgen" en diens vrouw Brigitte zwaar beledigd.

"Ik zal je een vraag stellen, is zijn vrouw mooi of lelijk? Zou je haar doen? Als je ons land bekritiseert, maak je dan klaar om te luisteren. Het feit dat hij met de draak slaapt, maakt hem niet tot een vuurdeskundige. Ze is lelijk, mijn broer. "

Grote imbeciel

Gracie, 52, werd vorige maand in de functie benoemd door de controversiële extreem-rechtse leider van Brazilië, Jair Bolsonaro. Zijn taak om het toerisme van het land te promoten, is de afgelopen weken vooral gestagneerd omdat het nieuws over de branden wereldwijd de krantenkoppen bereikte.

"Die bende clowns opent alleen hun mond om slecht over ons land te praten," klaagde Gracie, verwijzend naar Macron. “Natuurlijk zullen velen verbaasd zijn, ze zullen denken dat ik hem een ​​vrouwelijke kip noemde omdat zijn mannelijkheid twijfelachtig is, maar nee. Ik heb veel homo's ontmoet die meer mannelijk zijn dan deze imbeciel. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws