'Allemaal gek': UFC'er Woodley roept hulp in van Floyd Mayweather Nieuws
Nieuws

'Allemaal gek': UFC'er Woodley roept hulp in van Floyd Mayweather

'Allemaal gek': UFC'er Woodley roept hulp in van Floyd Mayweather

Tyron Woodley werkt samen met Floyd Mayweather voor bokswedstrijd Jake Paul. Het lijkt erop dat Woodley Mayweather's aanbod heeft aangenomen. De twee trainen samen om de boks skills van Woodley aan te scherpen.

Het volgende gevecht voor Woodley zal buiten de UFC kooi zijn en wel tegen Youtube-ster Jake Paul. Woodley UFC Hall of Famer en voormalige kampioen weltergewicht wil niets aan het toeval overlaten. Paul heeft laten zien over KO power te beschikken door MMA veteraan Ben Askren in een klap knock-out te slaan.

Ik help hem

Op 28 augustus staan Woodley en Paul tegenover elkaar en Mayweather die recentelijk nog tegen de broer van Jake, Logan Paul in de ring stond bood aan Woodley bij te staan. ,,Geef me Tyron Woodley", zei Mayweather. ,,Ik ga ervoor zorgen dat ik hem help, ik ga hem trainen voor dit gevecht. Ik wil dat Tyron Woodley naar Las Vegas komt en met ons gaat werken."

Woodley accepteerde het aanbod uren later mondeling en op donderdag plaatste hij een foto op zijn Instagram-account om te bevestigen dat ze samenwerken ter voorbereiding op zijn confrontatie met Paul. ,,Jullie zijn allemaal gek als jullie denken dt Paul dit kan winnen", aldus een zelfverzekerde Mayweather die onder de indruk bleek van de kwaliteiten van de UFC'er.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws