'Allemaal gek': UFC'er Woodley roept hulp in van Floyd Mayweather
Home / Nieuws / ‘Allemaal gek’: UFC’er Woodley roept hulp in van Floyd Mayweather

‘Allemaal gek’: UFC’er Woodley roept hulp in van Floyd Mayweather

'Allemaal gek': UFC'er Woodley roept hulp in van Floyd Mayweather

Tyron Woodley werkt samen met Floyd Mayweather voor bokswedstrijd Jake Paul. Het lijkt erop dat Woodley Mayweather’s aanbod heeft aangenomen. De twee trainen samen om de boks skills van Woodley aan te scherpen.

Het volgende gevecht voor Woodley zal buiten de UFC kooi zijn en wel tegen Youtube-ster Jake Paul. Woodley UFC Hall of Famer en voormalige kampioen weltergewicht wil niets aan het toeval overlaten. Paul heeft laten zien over KO power te beschikken door MMA veteraan Ben Askren in een klap knock-out te slaan.

Ik help hem

Op 28 augustus staan Woodley en Paul tegenover elkaar en Mayweather die recentelijk nog tegen de broer van Jake, Logan Paul in de ring stond bood aan Woodley bij te staan. ,,Geef me Tyron Woodley”, zei Mayweather. ,,Ik ga ervoor zorgen dat ik hem help, ik ga hem trainen voor dit gevecht. Ik wil dat Tyron Woodley naar Las Vegas komt en met ons gaat werken.”

Woodley accepteerde het aanbod uren later mondeling en op donderdag plaatste hij een foto op zijn Instagram-account om te bevestigen dat ze samenwerken ter voorbereiding op zijn confrontatie met Paul. ,,Jullie zijn allemaal gek als jullie denken dt Paul dit kan winnen”, aldus een zelfverzekerde Mayweather die onder de indruk bleek van de kwaliteiten van de UFC’er.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page