All Star Fight 3 Paris: Buakaw versus Pinca uitgesteld tot 2018! Nieuws
Nieuws

All Star Fight 3 Paris: Buakaw versus Pinca uitgesteld tot 2018!

All Star Fight 3 Paris: Buakaw versus Pinca uitgesteld tot 2018!

All Star Fight 3 Paris is uitgesteld zo maakte de organisatie bekend

Muay Thai-evenement All Star Fight 3 zou naar verwachting de komende zondag 10 december in de Franse hoofdstad plaatsvinden. Op maandag maakte de promotie bekend dat het evenement voor volgend jaar opnieuw is gepland. Aanvankelijk was de Muay Thai-beroemdheid Buakaw Banchamek in de gematched tegen de Franse ster Fabio Pinca. De laatste moest zich terugtrekken uit de wedstrijd, nadat hij een nederlaag had geleden door knock-out in zijn laatste gevecht bij Glory Kickboxing in Lyon.

All Star Fight 3 Paris: Buakaw versus Pinca uitgesteld tot 2018!

Nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt

De promotie adviseerde toen dat de Thaise vechter een andere tegenstander zou aannemen, waarvan de naam naar verwachting werd aangekondigd. Bovendien was er een bijna volledige vechtkaart van All Star Fight 3 opgesteld. Niettemin is het hele evenement van de kalender van december gehaald en opnieuw gepland voor volgend jaar. De nieuwe datum zal nog bekend gemaakt worden.

Pinca tegen Buakaw meerdere keren uitgesteld

"Zoals we al zeiden, Fabio Pinca kan zijn gevecht niet nakomen, na de knock-out die hij heeft geleden. Het wordt echter opnieuw gedaan in 2018, " zo melde de organisatie op Facebook. Dit is de derde keer dat het gevecht tussen Buakaw en Pinca niet doorgaat. Het paar was eerder gepland om te vechten in 2012, en ook in 2014, uitdagend voor WMC World junior middengewicht titel. We zullen meer informatie hebben zodra deze beschikbaar is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws