Alistair Overeem zal bokskampioen Anthony Joshua niet uitdagen Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem zal bokskampioen Anthony Joshua niet uitdagen

Alistair Overeem zal bokskampioen Anthony Joshua niet uitdagen

Alistair Overeem ziet er niets in om bokskampioen Anthony Joshua uit te dagen!

Alistair Overeem zal bokskampioen Anthony Joshua niet uitdagen

Het is tegenwoordig in de mode dat UFC-vechters kampioen boksers uitdagen, zeker sinds Conor McGregor een gevecht met Floyd Mayweather heeft opgezet. Maar Alistair Overeem doet daar niet aan mee.

Overeem (43-15 MMA, 8-4 UFC) is niet zo happig om de volgende crossover-ster te zijn door het tegen zwaargewicht boksenkampioen Anthony Joshua (19-0 boksen) op te nemen, zelfs als het de meest lucratieve kans van zijn carrière zou kunnen zijn.

De manier waarop hij het ziet? Dati voor mij een gepasseerd station.

"Ik ben niet vies van uitdagingen," vertelde Overeem MMAjunkie backstage bij UFC Fight Night 113. "Blijft Anthony Joshua weg van uitdagingen? Ik weet het niet. Hij zou in de UFC kunnen komen - dat zou geweldig zijn.

"Persoonlijk zoek ik geen nieuwe uitdagingen. Ik heb dat al. Mijn uitdaging is het UFC kampioenschap. "

De 37-jarige veteraan zei dat zijn McGregor-moment acht jaar geleden kwam. Toen zijn Japanse promotor een last-minute match maakte, deze bood hem een ​​kickboxing gevecht met Badr Hari aan in plaats van een geplande rematch tegen Mirko "Cro Cop" Filipovic, Overeem ging er in mee. Dat was het begin van zijn kickboks carrière, die leidde tot zijn intrede in de 2009 K-1 Grand Prix en zijn overwinning in de 2010 competitie.

'Ik was het nooit van plan om te doen, maar ik vond het leuk

Zo zei Overeem over zijn prestatie. "Het was een geweldige ervaring, en het kwam allemaal per ongeluk. Maar ik vond het leuk, en ik geloofde in mezelf. Ik ging er voor, en ik kreeg mijn K-1 titel. '

Nu gaat hij voor een UFC-titel die meer onduidelijk is dan elke andere band. Een overwinning over Brock Lesnar maakte in 2011 dat hij de kans op de titel kreeg. Maar daaropvolgende KO-verliezen aan Antonio Silva en Travis Browne maakte een kort einde aan zijn carriere.

Een rebound bracht Overeem vier rechtstreekse winsten en een titel afgelopen september op UFC 203. Maar na vroeg succes tegen de huidige kampioen Stipe Miocic (17-2 MMA, 11-2 UFC), werd hij verrast door een stormvloed van stoten.

Sinds McGregor begon om Mayweather uit te dagen, heeft Miocic herhaaldelijk Joshua uitgedaagd.

Misschien heeft Miocic aandacht besteed aan hoeveel geld McGregor (21-3 MMA, 9-1 UFC) gaat maken als hij op 26 augustus van Mayweather (49-0 boxing) wint?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws