Alistair Overeem MMA seminar in Noordwijkerhout Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem MMA seminar in Noordwijkerhout

Alistair Overeem MMA seminar in Noordwijkerhout

Het is bijna zover... Trainen met Alistair Overeem! (Vol=Vol)

Op 29 april organiseert RHJC Promotions een clinic met niemand minder dan Alistair Overeem. Alistair Overeem staat momenteel als tweede gerankt als heavyweight bij de UFC. 'The Reem' heeft zijn sporen de afgelopen jaren wel verdiend in de vechtsportwereld door spectaculaire partijen. Daarnaast heeft hij al verschillende titels op zijn naam mogen schrijven zoals bijvoorbeeld de bekende K1-GP in 2010.

Dat 'The Reem' nog lang niet klaar is liet hij afgelopen maandag doorschemeren bij Peptalk. Hij kondigde hier voorzichtig zijn volgende gevecht aan tegen Fabricio Werdum. Alistair Overeem wil ook in de UFC de onbetwiste nummer 1 worden.

Tijdens de clinic zal Alistair 2 uur lang de deelnemers trakteren op verschillende technieken. Na afloop is er genoeg tijd om met deze legende een foto te schieten. De clinic zal starten om 14.30 uur. Er is voldoende kleedruimte en parkeergelegenheid. Voor 37,50 euro ben je verzekerd van deelname en een t-shirt.

Aanmelden kan via de mail: vanderhulstr@hotmail.com
Vermeld je hierbij duidelijk je naam en het aantal personen!!

Doe dit snel want we hebben nog maar een paar plekken. We willen de kwaliteit waarborgen en zullen daarom niet een onbeperkt aantal deelnemers toelaten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws