Alex Pereira: 'Adesanya huilde na KO, arrogante kwal'
Home / Nieuws / Alex Pereira: ‘Adesanya huilde na KO, arrogante kwal’

Alex Pereira: ‘Adesanya huilde na KO, arrogante kwal’

Alex Pereira: 'Adesanya huilde na KO, arrogante kwal'

Alex Pereira onderscheidt zich door de enige man te zijn, die UFC-middengewicht kampioen Israel Adesanya knock-out heeft geslagen.

Ondanks dat hij 34 jaar oud is, is Alex Pereira een van de grote talenten in de UFC. De hype rond ‘de Braziliaan is te danken aan zijn geweldige kickboks carrière onder andere bij Glory. Waarbij hij 40 gevechten won en meerdere titels in de Glory-competitie.

Bij Glory of Heroes 7 in 2017 pakte Pereira de KO-overwinning op Adesanya. Nu staan beide op de loonlijst bij de UFC en wordt verwacht dat zij elkaar opnieuw zullen treffen. Vooruitlopend op een eventueel gevecht zegt Pereira dat Adesanya een huilebalk is die zijn verlies niet goed nam.

Huilebalk

Pereira sprak onlangs met PVT over Adesanya. En hij schroomde niet om zijn gevoelens kenbaar te maken. ,,Die arrogantie, dat ego, hij was altijd als zo,” zei Pereira. Die zegt dat hij Adesanya na zijn verlies tegen te zijn gekomen. ,,Na het gevecht zag ik hem huilen buiten in Ibirapuera. Zittend op een lage muur met zijn trainer dat is alles.”

Als Pereira hoopt die scène opnieuw te creëren, moet hij op 12 maart presteren. Tijdens UFC Fight Night: Santos vs. Ankalaev staat hij gepland om het op te nemen tegen zijn landgenoot Bruno Silva. Als Pereira daar wint is hij een stap dichterbij Adesanya.

Bekijk ook

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Beruchte T-34 slaat 2 dikzakken ‘KO’ in MMA-gevecht (video)

Daniyal Elbaev is gebouwd als een Russische Tank en daar heeft hij zijn bijnaam"T-34" aan te danken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page