Albert Kraus en Mohammed Jaraya vechten op Kunlun Fight 67 China! Nieuws
Nieuws

Albert Kraus en Mohammed Jaraya vechten op Kunlun Fight 67 China!

Albert Kraus en Mohammed Jaraya vechten op Kunlun Fight 67 China!

Goed nieuws voor de Nederlandse vechtsport fans Albert Kraus en Mohammed Jaraya vechten op Kunlun Fight 67!

Niet alleen vechten Kraus en Jaraya maar ook komt Ilias Ennahachi (El Otmani gym) meervoudig Enfusion kampioen uit op dit grootste toernooi. Kunlun Fight 67 wordt gehouden op 5 november aanstaande, in de Wuhan Optical Valley Tennis International Center te Hunei in China.

Albert Kraus en Mohammed Jaraya vechten op Kunlun Fight 67 China!

Jaraya vecht zijn eerst acht mans toernooi

Kunlun Fight zal 19 partijen bevatten en een 8 mans toernooi, wat overigens de eerste keer is dat Jaraya hier aan mee doet. Ook vecht hij op 75kg in plaats van zijn normale wedstrijdgewicht van 72,5kg. De reden dat Jaraya op Kunlun vecht is dat hij geschorst is om in Nederland te vechten. Zijn laatste gevecht was in het weekend van 30 September in Antwerpen op Enfusion Live Antwerp dat werd georganiseerd door AFO. Deze partij werd gewonnen door Jaraya tegen Yassin Baitar.

Albert Kraus op ramkoers

Albert Kraus lijkt op ramkoers en komt uit tegen Li Zhaughzhuang uit China. Kraus is veel te zien de afgelopen tijd op diverse toernooien en is zeer succesvol. Eerder vandaag maakten wij al bekend dat hij ook op Enfusion 5th Anniversary vecht in Februari 2018 te Eindhoven. Kunlun Fight 67 heeft een spetterend deelnemers veld en zal zorgen voor veel spectaculaire partijen.

Bijdrage door: John Mo

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws