Agressieve jacht Bellator op UFC-ster Francis Ngannou Nieuws
Nieuws

Agressieve jacht Bellator op UFC-ster Francis Ngannou

Agressieve jacht Bellator op UFC-ster Francis Ngannou

Francis Ngannou zou een zeer lucratieve en flexibele deal op zijn pad kunnen krijgen nadat hij ontslagen werd bij de UFC. Bellator MMA is meer dan geïnteresseerd in het op contract zetten van de Kameroener.

Voormalig UFC kampioen Ngannou liep onlangs weg bij de UFC. Dit nadat hij er niet in was geslaagd om overeenstemming te bereiken over een nieuw contract dat hem bij de organisatie zou houden. Waarin hij naam maakte. "The Predator" wordt nu erkend als een van de, zo niet de krachtigste stoters in alle vechtsporten.

Bellator MMA achtervolgt Francis Ngannou agressief en Showtime Sports-president Stephen Espinoza heeft bevestigd dat Bellator MMA "absoluut geïnteresseerd" is in het binnenhalen van Ngannou. Espinoza zou het zeker weten, aangezien Showtime momenteel Bellator evenementen uitzendt. Daarmee kan Showtime Ngannou ook de kans bieden om mee te doen in het boksen met een mogelijke deal met Bellator.

Francis Ngannou heeft meerdere opties om te vechten

Hij voegde eraan toe dat Bellator Ngannou een multi-fight en meerjarige deal kan aanbieden waarmee de Afrikaan kan strijden in MMA. Terwijl hij ook mag boksen tegen enkele van de grootste namen van Showtime, zoals Deontay Wilder. Dat gezegd hebbende, bevestigde Espinoza de interesse van Bellator door te suggereren: "Er zal een zeer agressieve jacht op hem volgen."

Een andere bron binnen Bellator zegt dat Ngannou in feite in gesprek is met de organisatie. Ngannou zelf merkte onlangs op dat de Professional Fighter's League (PFL) ook een optie voor hem is, aangezien de toernooiprijs van $ 1 miljoen zeker een aantrekkelijk vooruitzicht moet zijn. Het zal een opwindende ontwikkeling zijn om te zien waar de reis van zijn carrière hem uiteindelijk brengt.

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws