Agentje meppen loopt verkeerd af! 'GTA in het echt' (video) Nieuws
Nieuws

Agentje meppen loopt verkeerd af! 'GTA in het echt' (video)

Agentje meppen loopt verkeerd af! 'GTA in het echt' (video)

Het leek net het populaire game console spel GTA op straat in Los Angeles, waar een man een rondje wilde boksen met de Politie. Zoals altijd trok de agressor aan het kortste eind.

Agressie op straat komt in alle vormen voor, maar een rondje boksen met de politie is niet slim. De mannen va de wet in de video lijken het af te leggen als er een ondersteboven wordt gemept. Maar hulp is onderweg.

GTA in het echie

Toch lijkt de aanvaller een mannetjes sputter. Bij commentaar over de video zeggen kijkers: ,,Het lijkt wel GTA in het echt." De man trekt uiteindelijk aan het kortste eind als hij met een taser wordt uitgeschakeld.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws