Agent gaat tekeer als een wilde! 'Opgefokte MMA-vechter' (video) Nieuws
Nieuws

Agent gaat tekeer als een wilde! 'Opgefokte MMA-vechter' (video)

Agent gaat tekeer als een wilde! 'Opgefokte MMA-vechter' (video)

Irving Police onderzoekt het gebruik van extreem geweld bij het opbreken van gevechten op de Nimitz High School in Texas. Een gevecht met politieagenten begon in de rij voor de lunch op school onder studenten, zegt de politie.

Het zijn verontrustende beelden als we een politieagent een aantal tieners te lijf zien gaan. De politieagent uit Irving (Texas), is overgeplaatst terwijl een geweldsincident op de Nimitz High School wordt onderzocht, zo melden diverse media in Amerika.

Foute agent

Het incident welke afgelopen week plaatsvond wekt afschuw op. Een video van het gevecht dat online werd gedeeld, toonde een agent die een student tegen een kar gooide en die student op de grond duwde. Nadat de student opstond, is te zien hoe de agent de student weer op de grond duwt.

De video laat niet zien waarom het gevecht begon en of er eerdere interacties waren tussen de agent en de student. ,,Het lijkt wel een opgefokte MMA-vechter, niet normaal dit dat een agent dit doet", is een van de commentaren op social media. De agent is inmiddels tijdelijk overgeplaatst hangende het onderzoek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws