Afpersing naakt fotos'! Bekende kickbokser seksueel roofdier
Home / Nieuws / Afpersing naakt fotos’! Bekende kickbokser seksueel roofdier

Afpersing naakt fotos’! Bekende kickbokser seksueel roofdier

Afpersing naakt fotos'! Bekende kickbokser seksueel roofdier

Schandaal in de kickboks en Muay Thai-scene. Thaibokser Pichairat Srisuk Daraek is ervan beschuldigd zijn vrouwelijke TikTok-fans af te persen. Hen om seksueel expliciete foto’s te vragen en ze vervolgens te chanteren voor geld. Het is op dit moment niet bekend of een van de slachtoffers aangifte heeft gedaan bij de politie.

De kickboks-ster bekend onder zijn strijdnaam ‘Daraek Revolution Muay Thai Phuket’, is het middelpunt van een schandaal. De vechter met meer dan 400.000 volgers staat bekend als favoriet bij fans en heeft snel een aanhang op sociale media opgebouwd.

Populaire Muay Thai-nieuwspagina ข่าวสารวงการมวย BY aod k.o heeft opgeroepen tot voorzichtigheid en zegt dat de vechter uit Zuid-Thailand met 400k TikTok-volgers zijn vrouwelijke fans heeft misleid. Daraek heeft alle beschuldigingen toegegeven en om vergeving gevraagd aan de Muay Thai-industrie. In de hoop dat hij zal mogen blijven vechten.

Uit de gratie

De Thaiboks-gemeenschap ziet echter geen reden om hem te vergeven en roept op tot een levenslang vechtverbod. Promotor Boat Petchyindee zei dat “er geen plaats is voor mensen zoals hij in Muay Thai“, en voegde eraan toe dat Daraek hem geld schuldig is (lees verder onder video).

Tim Fisher sportschooleigenaar van Revolution waar de vechter trainde, noemt Daraek een “seksueel roofdier”. Waarbij hij zei dat er nader onderzoek zou worden gedaan en verzekerde dat niemand in de sportschool enig idee had van zijn misdaden. De 26-jarige vechter is sindsdien uit de sportschool gegooid en is ondergedoken, waarbij al zijn sociale media-accounts zijn gedeactiveerd.

Bekijk ook

Kickbokser breekt been rivaal! 'Dat is schrikken'

Kickbokser breekt been rivaal! ‘Dat is schrikken’ (video)

Kickboksen is net als elke vechtsport niet zonder risico's

'Waar ben ik?' Vechter na massieve knock-out weg kwijt | video

‘Waar ben ik?’ Vechter na massieve knock-out weg kwijt | video

De stoot kwam zo hard aan dat

Gevechten Jake Paul zijn nep! 'Maar hij kan wel boksen'

Gevechten Jake Paul zijn nep! ‘Maar hij kan wel boksen’

Maar ik zag een stoot waarmee hij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page