67-jarige Jiu Jitsu oma ramt overvaller in elkaar (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 67-jarige Jiu Jitsu oma ramt overvaller in elkaar (video)

67-jarige Jiu Jitsu oma ramt overvaller in elkaar (video)

Dat vechtsport je ook op hoge leeftijd kan redden in een noodsituatie bewijst de 67-jarige Lorenza Marrujo. Zij redde haar buurvrouw van een overvaller.

‘Ik boog zijn vingers naar achteren en hij begon te schreeuwen’, zegt Lorenza over de man die eerst haar appartement binnendrong. Zij joeg hem weg maar hij zette zijn inbraak poging voort bij haar 81 jarige buurvrouw.

Lorenza aarzelde geen moment toen zij haar buurvrouw hoorde schreeuwen. “Die vent had me vast en schudde mij hevig door elkaar, “zegt Elizabeth McCray, 81. Als Lorenza er niet wat geweest had het zeker anders afgelopen.

Doe het zo weer

Lorenza, overmeesterde de overvaller en drukt haar wandelstok in zijn keel. “Hij bleef bewegen, maar ik had hem onder controle. Ik mikte met mijn vingers op zijn ogen. Ik wilde hem niet doden. ” Lorenza die jaren Jiui Jitsu trainde heeft de zwarte band in de sport gaf de indringer een goed pak slaag.

Zij hield de overvaller in bedwang tot de politie ter plaatse kwam. Deze prijzen de actie van Lorenza maar geven wel aan dat het ook anders af had kunnen lopen. Toch lijkt de 67 jarige zich daar niet druk om te maken en zegt e volgende keer weer zo te handelen.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page