67-jarige Jiu Jitsu oma ramt overvaller in elkaar (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 67-jarige Jiu Jitsu oma ramt overvaller in elkaar (video)

67-jarige Jiu Jitsu oma ramt overvaller in elkaar (video)

Dat vechtsport je ook op hoge leeftijd kan redden in een noodsituatie bewijst de 67-jarige Lorenza Marrujo. Zij redde haar buurvrouw van een overvaller.

‘Ik boog zijn vingers naar achteren en hij begon te schreeuwen’, zegt Lorenza over de man die eerst haar appartement binnendrong. Zij joeg hem weg maar hij zette zijn inbraak poging voort bij haar 81 jarige buurvrouw.

Lorenza aarzelde geen moment toen zij haar buurvrouw hoorde schreeuwen. “Die vent had me vast en schudde mij hevig door elkaar, “zegt Elizabeth McCray, 81. Als Lorenza er niet wat geweest had het zeker anders afgelopen.

Doe het zo weer

Lorenza, overmeesterde de overvaller en drukt haar wandelstok in zijn keel. “Hij bleef bewegen, maar ik had hem onder controle. Ik mikte met mijn vingers op zijn ogen. Ik wilde hem niet doden. ” Lorenza die jaren Jiui Jitsu trainde heeft de zwarte band in de sport gaf de indringer een goed pak slaag.

Zij hield de overvaller in bedwang tot de politie ter plaatse kwam. Deze prijzen de actie van Lorenza maar geven wel aan dat het ook anders af had kunnen lopen. Toch lijkt de 67 jarige zich daar niet druk om te maken en zegt e volgende keer weer zo te handelen.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page