67-jarige Jiu Jitsu oma ramt overvaller in elkaar (video) Nieuws
Nieuws

67-jarige Jiu Jitsu oma ramt overvaller in elkaar (video)

67-jarige Jiu Jitsu oma ramt overvaller in elkaar (video)

Dat vechtsport je ook op hoge leeftijd kan redden in een noodsituatie bewijst de 67-jarige Lorenza Marrujo. Zij redde haar buurvrouw van een overvaller.

'Ik boog zijn vingers naar achteren en hij begon te schreeuwen', zegt Lorenza over de man die eerst haar appartement binnendrong. Zij joeg hem weg maar hij zette zijn inbraak poging voort bij haar 81 jarige buurvrouw.

Lorenza aarzelde geen moment toen zij haar buurvrouw hoorde schreeuwen. "Die vent had me vast en schudde mij hevig door elkaar, "zegt Elizabeth McCray, 81. Als Lorenza er niet wat geweest had het zeker anders afgelopen.

Doe het zo weer

Lorenza, overmeesterde de overvaller en drukt haar wandelstok in zijn keel. "Hij bleef bewegen, maar ik had hem onder controle. Ik mikte met mijn vingers op zijn ogen. Ik wilde hem niet doden. " Lorenza die jaren Jiui Jitsu trainde heeft de zwarte band in de sport gaf de indringer een goed pak slaag.

Zij hield de overvaller in bedwang tot de politie ter plaatse kwam. Deze prijzen de actie van Lorenza maar geven wel aan dat het ook anders af had kunnen lopen. Toch lijkt de 67 jarige zich daar niet druk om te maken en zegt e volgende keer weer zo te handelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws