60 Sec: Bokskampioen Amanda Serrano maakt succesvol MMA-debuut Nieuws
Nieuws

60 Sec: Bokskampioen Amanda Serrano maakt succesvol MMA-debuut

60 Sec: Bokskampioen Amanda Serrano maakt succesvol MMA-debuut

Amanda Serano maakte afgelopen nacht een succesvol debuut in het MMA vechten met het verslaan van haar rivale Valentina Garcia. Precies een dag nadat meervoudig bokskampioene Clarresa Shields bij PFL haar MMA-debuut maakte maakte Serrano in 60 seconden korte metten met Garcia.

Veel tijd wilde de Puerto Ricaanse professionele bokser, mixed martial artist en professionele worstelaar, Serrano niet kwijt tegen Garcia.. Als bokser is ze de verenigde wereldkampioen vedergewicht, die sinds 2019 de WBO-titel heeft; de WBC-titel sinds februari 2021; en de IBO-titel sinds maart 2021.

Met de vuisten

Serrano die bij Ikon 7 in Los Mochis, Sinaloa, Mexico de ring in ging voor haar MMA-debuut kan tevreden terugkijken. Na haar wedstrijd zei Serrano dat de overwinning naar meer smaakte. Boksers die een overstap maken na het MMA zijn merendeels succesvol. Echter sloeg Serrano haar rivale niet neer maar verwurgde deze op 60 seconden in de eerste ronde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws