Home / Nieuws / 20 MILJOEN: Mike Tyson vs Shannon Briggs in tag team wedstrijd

20 MILJOEN: Mike Tyson vs Shannon Briggs in tag team wedstrijd

Mike Tyson zal naar verluidt meedoen in een 20 miljoen dollar wedstrijd in een stalen kooi met Shannon Briggs. Ook Evander Holyfield, David Haye en Wladimir Klitschko doen mee.

FightHype.com meldt dat de mega wedstrijd met Mike Tyson, Shannon Briggs, Evander Holyfield, David Haye en Wladimir Klitschko in de maak is. Briggs verteld aan de website dat de deal bijna gesloten is.

De tweevoudig zwaargewicht kampioen zei dat hij twee ronden in de kooi zal stappen in een tagteam dat is opgezet tegen de 53-jarige Tyson. “Ik heb met mensen over de hele wereld gepraat om die deal te sluiten. Ik ben niet alleen een bokser, maar ik ben ook een ondernemer en een zakenman,”zegt Briggs.

Ik pak ze allemaal

“Ik vind dat we het in een stalen kooi moeten doen.” Briggs legde uit hoe elke bokser zou optreden tijdens het demogevecht en zei dat de boksers elk twee ronden zouden ingrijpen. “Het zal ronde-voor-ronde zijn. In een tag-team. “

Briggs zei dat Evander Holyfield, David Haye en Wladimir Klitschko allemaal zijn genoemd als mogelijke tegenstanders van de tag team steel cage-tentoonstelling. Hij voegde eraan toe: “Ik pak ze allemaal! Ik pak Holyfield. Ik hak, wat is zijn naam? Klitschko in twee. Ik ga David Haye zeker verslaan. Ik maak van hem een ​​kip-pita. “

Bekijk ook

GROOTSTE BOKS EVENT OOIT: Promotors dagen elkaars boksers uit

Het ziet er naar uit dat het grootste boks event ooit staat te gebeuren. Top ...

UFC ster Conor McGregor slaat miljoen slag met Whiskymerk

Een paar jaar geleden startte McGregor zijn merk Proper Twelve en dat gaat voortvarend. De ...

Bellator MMA lijft voormalig CW kampioen en UFC vechter in

De vechtsport organisatie van Scott Coker, Bellator MMA heeft een topvechter toegevoegd. De 26-jarige Mads ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page