20 MILJOEN: Mike Tyson vs Shannon Briggs in tag team wedstrijd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 20 MILJOEN: Mike Tyson vs Shannon Briggs in tag team wedstrijd

20 MILJOEN: Mike Tyson vs Shannon Briggs in tag team wedstrijd

Mike Tyson zal naar verluidt meedoen in een 20 miljoen dollar wedstrijd in een stalen kooi met Shannon Briggs. Ook Evander Holyfield, David Haye en Wladimir Klitschko doen mee.

FightHype.com meldt dat de mega wedstrijd met Mike Tyson, Shannon Briggs, Evander Holyfield, David Haye en Wladimir Klitschko in de maak is. Briggs verteld aan de website dat de deal bijna gesloten is.

De tweevoudig zwaargewicht kampioen zei dat hij twee ronden in de kooi zal stappen in een tagteam dat is opgezet tegen de 53-jarige Tyson. “Ik heb met mensen over de hele wereld gepraat om die deal te sluiten. Ik ben niet alleen een bokser, maar ik ben ook een ondernemer en een zakenman,”zegt Briggs.

Ik pak ze allemaal

“Ik vind dat we het in een stalen kooi moeten doen.” Briggs legde uit hoe elke bokser zou optreden tijdens het demogevecht en zei dat de boksers elk twee ronden zouden ingrijpen. “Het zal ronde-voor-ronde zijn. In een tag-team. “

Briggs zei dat Evander Holyfield, David Haye en Wladimir Klitschko allemaal zijn genoemd als mogelijke tegenstanders van de tag team steel cage-tentoonstelling. Hij voegde eraan toe: “Ik pak ze allemaal! Ik pak Holyfield. Ik hak, wat is zijn naam? Klitschko in twee. Ik ga David Haye zeker verslaan. Ik maak van hem een ​​kip-pita. “

Bekijk ook

Verraadt van Macho Man Randy Savage Zorgde Voor carrière Switch Jerry Lawler

De spanning was echter zo hoog dat er niet langer genoeg ruimte meer was voor beiden

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page