20 MILJOEN! Hasbulla accepteert uitdaging UFC'er Cejudo (video) Nieuws
Nieuws

20 MILJOEN! Hasbulla accepteert uitdaging UFC'er Cejudo (video)

20 MILJOEN! Hasbulla accepteert uitdaging UFC'er Cejudo (video)

Hasbulla Magomedov wil knokken en accepteert de uitdaging van UFC kampioen Henry Cejudo. Het zal wel minstens 20 miljoen dollar moeten opleveren want anders knokt de 1 meter hoge geweldenaar niet. En als zijn manager het niet regelt dan UFC-baas Dana White maar.

Social Media hit Hasbulla veroverde de harten van veel vecht fans, hoewel klein van stuk kan hij de wereld aan en daagde rapper Abu Rozik uit maar die durft niet te vechten. Nu heeft Hasbulla zijn zinnen gezet op een grotere vis en wel Conor McGregor, maar deze is een paar trap treden te hoog.

Te lang

In een gesprek met zijn manager zegt Hasbulla; ,,Logan Paul pakte 20 miljoen met zijn bokswedstrijd tegen Mayweather. Dat wil ik ook", aldus Hasbulla. ,, En als jij het niet regelt ga ik naar Dana White." De manager van de kleine knokker toonde wat foto's van UFC vechters, waaronder McGregor. ,,Ja die wil ik." De manager reageerde dat McGregor qua lengte te lang zou zijn. (tekst loopt door onder Insta post)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MMAHYPENEWS (@mmahypenews)

,,Waarom niet Cejudo, deze is van jouw lengte en heeft ja al via Instagram uitgedaagd?" ,,Dan doen we die is het duidelijke antwoordt van Hasbulla. " Of het echt tot een gevecht komt tussen Hasbulla en Cejudo is niet waarschijnlijk vermakelijk is het wel en toegegeven wie kan er nu niet houden van Hasbulla.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws