150 MILJOEN: Geboden voor Khabib vs McGregor & Mayweather Nieuws
Nieuws

150 MILJOEN: Geboden voor Khabib vs McGregor & Mayweather

150 MILJOEN: Geboden voor Khabib vs McGregor & Mayweather
150 MILJOEN: Geboden voor Khabib vs McGregor & Mayweather

Er is Khabib Nurmagomedov een aanbod van £ 150 miljoen gedaan om tegen Conor McGregor en Floyd Mayweather te vechten in Saoedi-Arabië.

Dit beweert zijn manager Ali Abdelaziz. Saoedi-Arabische miljardairs willen Khabib verleiden tot een dubbel gevecht van £ 150m met UFC's McGregor en Mayweather. Abdelaziz, onthulde dat hij de Saoedi's had ontmoet om een mogelijk gevecht te bespreken met Mayweather.

En dezelfde krachtige miljardairs uit het Midden-Oosten willen ook dat Khabib zijn rematch bij McGregor in het koninkrijk houdt, waarvoor hij nog eens £ 75 miljoen zou krijgen. Abdelaziz zou niet zeggen wie er achter de aanbiedingen zat en wanneer deze zouden plaatsvinden.

Veel geld te verdienen

Fans zijn ervan overtuigd dat het NIET zal gebeuren in het Midden-Oosten omdat WME, die UFC bezit, een fonds van $ 400 miljoen (£ 300 miljoen) moest teruggeven aan de Saoedische regering na de moord op journalist Jamaal Khashoggi. Ze zijn bang dat UFC hierdoor niet naar Saoedi-Arabië zal komen, een boksgevecht zou wel het groene licht kunnen krijgen.

McGregor is wanhopig om de herinnering aan zijn nederlaag aan de Rus te wissen door een rematch te krijgen. Khabib maakt zich nu op voor zijn gevecht met Tony Ferguson op 18 april in UFC 249 in Brooklyn. Een gevecht met Mayweather zou meer geld kunnen opleveren dan elk andere gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws