1 TEGEN 100: Nederlandse karateka in 100 man gevecht Nieuws
Nieuws

1 TEGEN 100: Nederlandse karateka in 100 man gevecht

1 TEGEN 100: Nederlandse karateka in 100 man gevecht
1 TEGEN 100: Nederlandse karateka in 100 man gevecht

Op zaterdag 22 februari, 2020 gaat er voor het eerst in Nederland een Hyankunin kumite (100-man kumite) georganiseerd worden.

Deze test staat bekend als de zwaarste in het kyokushin Karate (Full-contact karate), waarbij 1 man tegen 100 ervaren karateka’s komt te staan, achter elkaar en die 1.5 min per persoon op knock-out/ knockdown regels de strijd aangaan.

Deze kumite test is sinds introductie door 25 man gehaald, maar is nog nooit in Nederland georganiseerd. International Budokai organiseert dit evenement waarbij ervaren vechter Cem Senol deze uitdaging aangaat voor het goede doel.

Goed doel

Ook is het event bedoel om de sport te promoten die aan zoveel andere vechtsporten ten grondslag ligt zoals het kickboksen. De opbrengsten gaan naar stichting Hartekind.

Het event vindt plaats in Katwijk aan Zee, locatie Noordduinseweg 3. Voor meer informatie voor dit unieke event en het goede doel klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws