🎥 'Naar de haaien!' Bekende topvechter neemt duik in levensgevaarlijk water Nieuws
Nieuws

🎥 'Naar de haaien!' Bekende topvechter neemt duik in levensgevaarlijk water

🎥 'Naar de haaien!' Bekende topvechter neemt duik in levensgevaarlijk water

Florian Marku heeft opnieuw laten zien dat hij een moedige sportman is, de ervaren topvechter, bokser, kickbokser en MMA-vechter nam een duik tussen een paar Orka's die bekend staan als gevaarlijk.

Op videobeelden is te zien hoe Marku in zee springt, op het moment dat er twee Orka's in de buurt zijn. De afgelopen maanden zijn er veel aanvallen geweest door Orka's zeiljachten in het gebied. ook worden er vaak haaien gesignaleerd. "Een prachtige ervaring vandaag om bij de walvissen te zwemmen in Tenerife," aldus Marku.

Fans van Marku reageerden ook ok het niet ongevaarlijke zwempartijtje van Marku: "Zo die heeft lef, weet hij wel dat er ook haaien zwemmen daar."

Mannetjesputter

Marku stond gepland om op 7 augustus 2021 IBF International weltergewicht kampioen Maxim Prodan uit te dagen als onderdeel van Matchroom's Fight Camp. Echter, het gevecht werd uitgesteld vanwege een blessure die Marku opliep.

Op 25 augustus werd aangekondigd dat het gevecht nu zou plaatsvinden op 25 september in het Tottenham Hotspur Stadium, als onderdeel van het voorprogramma van Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk. Marku won het gevecht via een split decision na 10 rondes tegen Maxim Prodan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws