🎥 MMA-vechter vangt gevaarlijke alligator met z'n blote handen Nieuws
Nieuws

🎥 MMA-vechter vangt gevaarlijke alligator met z'n blote handen

🎥 MMA-vechter vangt gevaarlijke alligator met z'n blote handen

Jacksonville, Florida - Een ex-marine en MMA-vechter raakte in een onverwachts gevecht met een alligator die vrij rondzwierf in de straten van Florida.

De wilde confrontatie tussen het dier en Mike Dragich werd vastgelegd op video en ging al snel viraal.

Spannende confrontatie

Het bizarre incident vond plaats op zaterdag 20 april in de buurt van een basisschool. Volgens FOX 35 Orlando overmeesterde Dragich de 2,4 meter lange alligator met zijn blote handen, zonder gereedschap.

De alligator bevond zich midden op de weg toen Dragich hem confronteerde. Het meest verbazingwekkende is dat de ex-militair zelfs geen schoenen droeg.

MMA-Vechter en jager

Lokale media melden dat Mike Dragich ook een MMA-vechter is, bekend op sociale media als "@bluecollar_brawler". Dragich zelf zei dat het recente incident een van zijn wildste vangsten tot nu toe was. "Hij rende naar de politie en een menigte mensen, en iedereen schreeuwde," zei hij.

De ex-militair vertelde FOX 35 News dat hij eigenlijk een hockeywedstrijd bijwoonde met zijn familie toen het Sheriffs kantoor van Jacksonville de Florida Fish and Wildlife Conservation Commission (FWC) op de hoogte bracht van de overlast veroorzakende alligator. Ze stuurden Dragich, die ook een erkende alligator jager is, op pad om het dier te vangen.

Video gaat viraal

"Het was nog maar vijf minuten voor de wedstrijd, dus ik heb de wedstrijd letterlijk verlaten, de alligator gevangen en ben toen teruggegaan naar de wedstrijd," zei Dragich.

De video's van het gevecht tussen Dragich en de alligator zijn al miljoenen keren bekeken op sociale media. Veel mensen prijzen de moed van Dragich voor het confronteren van het gevaarlijke dier.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws