Zwaar pist! UFC kampioen: 'ik wil de grote baas spreken' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zwaar pist! UFC kampioen: 'ik wil de grote baas spreken'

Zwaar pist! UFC kampioen: 'ik wil de grote baas spreken'

Stipe Miocic, voormalig UFC zwaargewicht kampioen is boos dat de UFC geen contact heeft opgenomen. De Amerikaan voelt zich gepasseerd voor een tussentijds titelgevecht.

In plaats daarvan moet Miocic toekijken hoe Ciryl Gane zijn rivaal Derrick Lewis versloeg door TKO tijdens UFC 265 om de titel mee naar huis te nemen.

Dit kan toch niet

,,Het stoort me, want ik wou dat ze op zijn minst naar me toe waren gekomen", zegt Miocic tegen ESPN. ,,Zelfs als ik het niet had kunnen doen, had ik graag de kans gekregen. Ik denk dat ik het verdiende. Maar ik ga er niet over zeuren en klagen."

Miocic weet niet zeker of hij in staat zou zijn geweest om het gevecht aan te gaan. Dit vanwege de snelheid van de wedstrijd en de op handen zijnde geboorte van zijn tweede kind. Miocic onthulde dat hij plannen heeft om naar Las Vegas te vliegen voor een gesprek met UFC-president Dana White.

De vechter wil praten over het feit dat hij wordt afgewezen voor een titelkans en om te bespreken wat de volgende stap voor hem zal zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws