VIES: MMA-vechter spuit urine in gezicht tegenstander (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

VIES: MMA-vechter spuit urine in gezicht tegenstander (video)

VIES: MMA-vechter spuit urine in gezicht tegenstander (video)

Kiko Matos en Baros Heisler hadden ooit de meest wanstaltige 'staredown' in het MMA-vechten ooit. Matos die een verstuiver vol urine achter zijn rug hield spoot deze richting zijn tegenstander.

Alhoewel het misselijkmakende voorwal al in 2016 plaatsvond, dook de video recentelijk weer op. MMA-fans daagde elkaar op social media uit de meest opzienbarende 'Staredown' te delen. Het urine incident stond met stip op plek 1.

,,Conor McGregor, Zo rotzooi je met het hoofd van je tegenstander voor een gevecht. Je pakt een spuitfles, er pis in, brengt deze naar de staredown en spuit je tegenstander ermee in het gezicht", scandeerde Matos destijds. Klaarblijkelijk om indruk te maken.

Bah

Het gevecht tussen Matos en Heisler welke in de Filippijnen als zeer controversieel werd gezien, eindigde in een gelijkspel. Echter vond Matos wel dat Heisler de winst toegewezen had moeten krijgen.

Of Matos achteraf spijt had van zijn daad waar de hele MMA-wereld 'pissig' over was, is nooit bekend geworden. Wel dat het de boeken in gaat als een verfoeilijke daad.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/bokslegende-biedt-ufc-ster-conor-mcgregor-zijn-hulp-aan/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws