Vechters in de rij voor laatste gevecht MMA-legende Fedor Emelianenko MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechters in de rij voor laatste gevecht MMA-legende Fedor Emelianenko

Vechters in de rij voor laatste gevecht MMA-legende Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko hoeft zich geen zorgen te maken, dat hij zonder tegenstander voor zijn afscheidswedstrijd zal komen te zitten. De vechters staan in de rij voor een gevecht met de Russische legende.

Legende Emelianenko, 44, zal naar verwachting met pensioen gaan na zijn volgende gevecht. Deze zal plaatsvinden onder de vlag van Bellator MMA.

,,Ik wil echt dat Fedor zijn carrière beëindigt voor 30.000 mensen in Moskou. Bellator MMA's eerste gevecht in Rusland", vertelde Bellator-baas Scott Coker onlangs aan MMA Junkie.

Laatste gevecht

UFC-veteranen Tito Ortiz en Josh Barnett hebben allebei interesse getoond om Fedor Emelianenko te bevechten in het laatste MMA-gevecht van de Russische legende.

Van de twee lijkt Barnett wat logischer te zijn voor het laatste gevecht van Emelianenko. Barnett staat ook onder contract bij Bellator maar maakte recentelijk een tussenstap naar het blote vuist boksen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/bellator-haalt-voordeel-uit-massa-ontslag-onder-ufc-vechters/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws