UFC-vechter de cel in wegens breken kaak barbezoeker MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-vechter de cel in wegens breken kaak barbezoeker

UFC-vechter de cel in wegens breken kaak barbezoeker

Een UFC-vechter moet hoogstwaarschijnlijk de cel in omdat hij met één stoot de kaak van een man verbrijzelde in de bar waar deze een drankje dronk.

Ben Sosoli ook wel bekend al "Combat Wombat" wordt beschuldigd van een huiveringwekkende aanval. Een barbezoeker waszes weken lang niet in staat om vast voedsel te eten. Het incident gebeurde kort voor de eerste UFC-wedstrijd van het zwaargewicht.

Sosoli en het slachtoffer kregen een woordenwisseling die uitliep op een handgemeen. De kaak van het slachtoffer werd met één stoot aan beide kanten gebroken. Ook brak deze drie van zijn tanden, "in een aangrijpende reeks verwondingen die erger werden toen zijn mond 'dramatisch' opzwol, "zei officier van justitie Jordan O’Toole.

Einde UFC contract

Een arts zegt dat de "ernstige" verwondingen en botbreuken niet snel zullen genezen. Het incident gebeurde afgelopen september iets meer dan een maand voordat Sosoli zijn UFC-debuut maakte in een bizarre wedstrijd tegen Greg Hardy in Boston.

De advocaat van Sosoli waarschuwde dat een veroordeling en straf "waarschijnlijk een einde zou maken aan zijn carrière." En de UFC zou dwingen om het contract, ondertekend door de "toegewijde" vader van vijf, kort voor het incident, te verbreken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws