UFC-ster Alistair Overeem ziet pensioen naderen, maar heeft nog wat in petto MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Alistair Overeem ziet pensioen naderen, maar heeft nog wat in petto

UFC-ster Alistair Overeem ziet pensioen naderen, maar heeft nog wat in petto
UFC-ster Alistair Overeem ziet pensioen naderen, maar heeft nog wat in petto

Alistair Overeem mag dan wel statistisch gezien in de nadagen van zijn MMA-carrière verkeren. Toch zegt de Nederlander nog wel wat in zijn mars te hebben.

De 40-jarige Nederlander erkent dat hij het einde van zijn MMA-carrière nadert. Overeem plaatste gisteren een bericht op sociale media met een voorlopig tijdschema voor zijn pensionering.

Voor de titel

,,Ik ben nog steeds aan het verbeteren. Zelfs op 40-jarige leeftijd denk ik dat je dat duidelijk kunt zien in mijn gevechten", schreef Overeem. "Ik zit nog steeds op een leercurve. Maar ik moet realistisch zijn. Ik ga nog een paar gevechten aan. En daarna hang ik de handschoenen op. Als ik de titel win, is de missie voltooid. "

Overeem die letterlijk bij de inboedel hoort bij de UFC. slaagde er niet in om ooit een titel te winnen. Toch blijkt deze nog steeds op zijn wensenlijstje te staan. The Reem zal proberen dichter bij een nieuwe titel te komen. Wanneer hij het opneemt tegen Alexander Volkov. In de headliner van een UFC Fight Night-evenement op 6 februari.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws