UFC-kampioen sluit zich op in darkroom! 'Geen eten, niks' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-kampioen sluit zich op in darkroom! 'Geen eten, niks'

UFC-kampioen sluit zich op in darkroom! 'Geen eten, niks'

Jiri Prochazka de UFC lichtzwaargewicht kampioen sloot zichzelf 3 dagen op zonder eten in een darkroom om 'demonen' te confronteren en zijn geest te trainen.

UFC licht zwaargewicht kampioen Jiri Prochazka blijft zijn grenzen verleggen om in topconditie te komen voor zijn gevechten, en sloot zichzelf onlangs drie dagen op in een donkere kamer om zijn geest te trainen.

Prochazka is een groot voorstander van meditatie en nam de zaken een tandje hoger door zintuiglijke prikkels en voedsel in de kleine ruimte te verwijderen, vertelde hij aan The MMA Hour.

Demonen bestrijden

"Dat is allemaal drie dagen in duisternis, en daar kun je met je demonen werken en trainen wat je wilt", zei Prochazka, die tegen Glover Teixeira staat in een titelherhaling bij UFC 282. "Ik wil niet veel over veel praten , want dat zijn net mijn persoonlijke dingen.”

De lichtzware kampioen plaatste de afgelopen maand een foto van zijn verkenningstocht in zijn geadopteerde thuisstad Brno, Tsjechië.

Dit soort praktijken zijn over de hele wereld populair. Meestal brengen deelnemers een uur of zo door in volledige duisternis in stilte. Maar geen dagen zonder eten zonder tijdsbesef zoals Prochazka.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws