UFC-kampioen Jones: 'Vechten, eerst over de brug komen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-kampioen Jones: 'Vechten, eerst over de brug komen'

UFC-kampioen Jones: 'Vechten, eerst over de brug komen'
UFC-kampioen Jones: 'Vechten, eerst over de brug komen'

Jon Jones onthult dat hij geen overeenkomst heeft bereikt met de UFC over een nieuwe financiële deal. Jones reageerde nadat UFC-president Dana White onlangs had voorgesteld, dat hij deze zomer zijn zwaargewicht debuut zou maken.

Vorig jaar augustus deed Jones afstand van de UFC licht zwaargewicht titel. Daarbij verwijzend naar slechte salarisonderhandelingen voor zijn vertrek. De kampioen zei destijds.

,,Ik heb net met de UFC gebeld, vandaag bevestig ik dat ik het licht zwaargewicht kampioenschap ga verlaten. Het ligt officieel voor het oprapen. Het is een geweldige reis geweest, oprechte dank aan al mijn concurrentie, UFC en vooral jullie fans", aldus Jones destijds.

Eerst meer betalen

Nu blijkt dat Jones nog steeds geen nieuw contract en financieel voorstel heeft gehad. Tot dan zal Jones geen aantallen maken om de UFC-kooi weer in te gaan.

,,De laatste keer dat ik met UFC sprak over mijn salaris, was er niet over te onderhandelen. Als dat ooit verandert, zou ik graag terugkomen en strijden als zwaargewicht. " Jones heeft sinds februari vorig jaar niet meer gevochten. Zoals het er nu uitziet zal een terugkomst nog wel even op zich laten wachten.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ufc-kijken-vandaag-zo-doe-je-dat-gratis-en-live-usman-burns/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws