'Stipe Miocic accepteert gevecht tegen Jon Jones' MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Stipe Miocic accepteert gevecht tegen Jon Jones'

'Stipe Miocic accepteert gevecht tegen Jon Jones'

Stipe Miocic is een gevecht aangeboden tegen Jon Jones en heeft deze aanvaard, zo heeft UFC-president Dana White onthuld. Maar ze wachten op Jones om te zien wat hij wil doen.

Sinds Jones zijn titel in het licht zwaargewicht vacant heeft gesteld, was het de bedoeling dat hij in het zwaargewicht zou vechten. Jones moet de stap echter nog maken, maar volgens White hebben ze hem Miocic aangeboden en de voormalige zwaargewicht kampioen heeft het al geaccepteerd.

Gewoon doen

,,Als Jones klaar is om te vechten, zijn we klaar om te gaan. Hij heeft het over vechten bij zwaargewicht, dan maken wij dat mogelijk", zei Dana White op de Nelk Boys 'Full Send-podcast.

Hoewel Jones duidelijk heeft gemaakt dat hij onmiddellijk een titel wil halen, is een gevecht tegen Miocic heel logisch. Het is een gevecht dat groot genoeg is om een ​​pay-per-view main event te zijn zonder titelgevecht, waarbij de winnaar een zwaargewicht titelkans krijgt. Het is echter onzeker of Jones het zal accepteren, ondanks dat Miocic het al heeft geaccepteerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws