ONE Championship stervechter ontslaat zichzelf in bizarre video: 'Klaar mee' MMA Nieuws
MMA Nieuws

ONE Championship stervechter ontslaat zichzelf in bizarre video: 'Klaar mee'

ONE Championship stervechter ontslaat zichzelf in bizarre video: 'Klaar mee'

Vitaly Bigdash voormalig ONE Championship Wereldkampioen, zorgt vandaag voor flink wat commotie met bericht op Instagram. In een video op zijn besloten Instagram pagina is te zien hoe Bigdash een T-shirt met het logo van ONE Championship kapotscheurt en vervolgens weggooit. Deze opvallende actie laat fans in grote verwarring achter over zijn huidige status bij de organisatie.

Alles is duidelijk zonder woorden, Bigdash voedt speculaties

De cryptische tekst bij de video luidt: "Ik denk dat alles hier zonder woorden duidelijk is. Reposten zijn welkom." De boodschap achter Bigdash' actie blijft echter onduidelijk, waardoor fans volop kunnen speculeren over zijn intenties en toekomst in de MMA-wereld.

"Vitaly is er duidelijk klaar mee, wie wil er ook nog bij ONE Championship vechten als je zo lang aan de kant staat", schrijft een fan in een reactie. "ONE is verkeerd bezig en laat sommige vechters compleet in de steek, het is een echte flut club geworden."

Laatste gevecht in 2022, Bigdash sindsdien verdwenen uit competitie

Bigdash' laatste optreden in de ONE Championship octagon was in 2022, waar hij een nederlaag leed tegen de Nederlander Reinier de Ridder. Sindsdien is de Russische vechter afwezig gebleven van wedstrijden, met een professioneel record van 12 overwinningen en 3 nederlagen.

Terwijl de speculaties rondom Bigdash' relatie met ONE Championship toenemen, wachten fans met spanning op verdere toelichting van de voormalig wereldkampioen zelf of officiële verklaringen van de organisatie. Tot die tijd blijft de cryptische Instagram-post brandstof gooien op het vuur van speculatie en intrige binnen de MMA-gemeenschap.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws