Nederlandse topvechter Denise Kielholtz tekent nieuw contract bij Bellator MMA MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nederlandse topvechter Denise Kielholtz tekent nieuw contract bij Bellator MMA

Nederlandse topvechter Denise Kielholtz tekent nieuw contract bij Bellator MMA

Nederlandse topvechter Denise Kielholtz tekent nieuw contract bij Bellator MMA

Denise Kielholtz is en van de geselecteerde vechters bij Bellator MMA die hun contract verlengd zien. In tegenstelling tot de UFC die de ene na de ander vechter de laan uit lijkt te sturen.

Naast Kielholtz die gezien kan worden al een van de beste vrouwelijke MMA-vechters, kregen nog vier vechters een nieuw contract zo meld MMA junkie in een bericht. Waarvan twee nieuwkomers. Kielholtz die een ongekende zegereeks kent, versloeg in haar laatste uitje op Bellator 247 de Ierse Kate Jackson. De Nederlandse wist Jackson binnen 37 seconden knock-out te slaan.

Wereldkampioen

Naast MMA is Kielholtz ook een geduchte kickbokser. Zo stond zij voor Bellator ook vele malen in de ring in de kickboks divisie van de organisatie. En is de Bellator Kickboxing vlieggewicht kampioen bij de vrouwen.

Sinds Denise Kielholtz zich compleet op MMA richtte, heeft zij slechts één gevecht verloren. Zij verloor van voormalig Bellator titeluitdager Veta Arteaga. Van haar zes MMA gevecht zijn er vijf succesvol, met drie submissions en twee knock-outs. De topvechtster heeft momenteel een winst record van vier gevechten.

Het management van Kielholtz laat onze redactie weten dat het een 2 jaar multiple fight deal betreft. Met de nieuwe verbintenis is Kielholtz de best betaalde vrouwelijke MMA-vechter van Nederland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws