BREAKING! Groenhart treft ex-Glory kickbokser tijdens LFL 4 MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING! Groenhart treft ex-Glory kickbokser tijdens LFL 4

BREAKING! Groenhart treft ex-Glory kickbokser tijdens LFL 4

Murthel Groenhart zal op 28 november de Levels Fight League de MMA-kooi in gaan tegen Ammari Diedrick. Zo laat LFL onze redactie vandaag weten. Zowel Groenhart als Diedrick stonden voorheen bij Glory Kickboxing in de ring.

De voormalige Glory kampioen Groenhart, won zijn MMA-debuut op LFL 3 eerder dit jaar in oktober. Groenhart versloeg destijds Kristof Kirsch en maakt zich nu gereed om oud-Glory collega Diedrick tegemoet te treden.

Glory Kickboxing

De Britse Diedrick is een Glory veteraan die onlangs ook zijn overstap naar MMA heeft gemaakt. Ammari heeft in het verleden veel getraind met mensen als Paul Daley (Bellator MMA. red), en een groot aantal Britse topvechters.

Levels Fight League is een Nederlandse organisatie die zijn voetstappen stevig verankerd in de vechtsportwereld. De organisatie speelde slim in op het veranderende klimaat tijdens de coronapandemie, en organiseerde Pay Per View evenementen.

LFL 4 vindt plaats in Amsterdam en is te volgen voor fans via www.LFLMMA.com. Levels Fight League zal de komende dagen een zeer beperkt aantal tickets te koop aanbieden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws