MMA-legende klaar met vechten: 'Het is mooi geweest' MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-legende klaar met vechten: 'Het is mooi geweest'

MMA-legende klaar met vechten: 'Het is mooi geweest'

Dana White onthult dat voormalig UFC-kampioen Mauricio 'Shogun' Rua met pensioen is. De UFC-baas deed de onthulling tijdens een ESPN + livestream interview.

Of het de bedoeling was om het pensioen van Rua op deze manier aan te kondigen, of dat het per ongeluk ging is niet duidelijk. MMA-journalist Nolan King zet er zijn vraagtekens bij.

Toekomst

,,Ik weet niet of het een vergissing was, maar Dana White heeft zojuist aangegeven dat Shogun Rua met pensioen is op de ESPN + livestream Q&A", zegt King.

Het zou geen verrassing moeten zijn als dit waar is en Shogun Rua met pensioen is. Nadat hij verloor van Craig op UFC 255. Bracht Rua een verklaring uit over de verwondingen die hij had opgelopen tijdens het gevecht. Hij was ook van plan om met zijn gezin over zijn toekomst te praten.

Bedankt iedereen

,,Ik wil alle geweldige steun van jullie bedanken, zoals altijd. Ik ben gezegend dat ik dit al 18 jaar mag doen, en hier in 2020 zijn jullie de grote motivatie die ik met me meedraag. Nu ga ik rusten bij mijn gezin en nadenken over mijn carrière", aldus Rua vorig jaar.

Volgens Dana White is Shogun Rua dus officieel met pensioen. Als dit inderdaad het einde is voor Shogun Rua, dan beëindigt hij zijn carrière met een prof record van 27-12-1. Het lijdt geen twijfel dat Shogun Rua zal worden opgenomen in de UFC Hall of Fame voor zijn prestaties.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/aantal-top-ufc-gevechten-aangekondigd-voor-februari/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws