LIVE: Zaterdagnacht 30 mei UFC knokken kijken via livestream MMA Nieuws
MMA Nieuws

LIVE: Zaterdagnacht 30 mei UFC knokken kijken via livestream

LIVE: Zaterdagnacht 30 mei UFC knokken kijken via livestream
LIVE: Zaterdagnacht 30 mei UFC knokken kijken via livestream

UFC Fight Night op zaterdag 30 mei 2020, live op tv en livestream kijken. Mis de live UFC ESPN 9 actie niet vanuit APEX te Las Vegas.

Ook al ligt de hele vechtsportwereld stil de UFC blijft doorgaan met het organiseren van live events. Dit tot opluchting van de vecht fans. Het goede nieuws is dat vanuit Nederland ook nog eens gratis gekeken kan worden. Dit hebben de fans te danken aan Talpa die het online uitzendt op Kijk.nl

Lekker live UFC kijken

Mocht je UFC Fight Night op zaterdag 30 mei mis hebben gelopen, geen paniek. Veronica.tv zend de gevechten later nog eens uit. Alleen de hoofdkaart wordt uitgezonden met als headliner, Tyron Woodley vs. Gilbert Burns. En dat beloofd een top gevecht te worden.

De nacht van zaterdag op zondag om 03:00 uur begint de uitzending. Het is aan te raden een halfuurtje al in te schakelen. De afgelopen events begonnen iets eerder, en wellicht pak je nog iets mee van het voorprogramma. Vanwege het coronavirus is er geen publiek aanwezig maar dat mag de pret niet drukken. De vechter merken er niets van zo zeggen zij zelf.

HOOFDKAART UFC Fight Night ESPN 9

Gilbert Burns vs. Tyron Woodley
Blagoy Ivanov vs. Augusto Sakai
Kevin Holland vs. Daniel Rodriguez Roosevelt
Roberts vs. Brok Weaver
Hannah Cifers vs. Mackenzie Dern

VOORPROGRAMMA UFC Fight Night ESPN 9

Katlyn Chookagian vs. Antonina Shevchenko
Spike Carlyle vs. Billy Quarantillo Klidson
Abreu vs. Jamahal Hill
Tim Elliott vs. Brandon Royval
Casey Kenney vs. Louis Smolka
Chris Gutierrez vs. Vince Morales

Overigens zal onze redactie zoals onze bezoekers gewend zijn de uitslagen live bijhouden voor degene die niet live mee kunnen kijken. De uitslagen zullen dan ook vanaf hier te zien zijn wij plaatsen nog een link naar de UFC Fight Night ESPN 9 uitslagen pagina.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws