GEBROKEN ARM: MMA-vechter knokte door tijdens UFC 254 zaterdag MMA Nieuws
MMA Nieuws

GEBROKEN ARM: MMA-vechter knokte door tijdens UFC 254 zaterdag

GEBROKEN ARM: MMA-vechter knokte door tijdens UFC 254 zaterdag
GEBROKEN ARM: MMA-vechter knokte door tijdens UFC 254 zaterdag

Jared Cannonier zegt dat hij zijn linkerarm brak tijdens zijn gevecht met Robert Whittaker bij UFC 254 van afgelopen zaterdag.

Jared Cannonier kon zaterdag niet genoeg doen om de overwinning te claimen tegen Robert Whittaker. Sterker nog het blijkt dat Cannonier zijn linker arm brak in het veeleisende gevecht met Whittaker.

Alles ervoor gedaan

Ondanks dat hij te kort kwam in misschien wel het belangrijkste gevecht in zijn carrière, pakt Cannonier de nederlaag goed op. Via social media liet hij dan ook weten hoe hij er voorstaat. "Dat ging niet precies zoals ik wilde, maar ik blijf opgewekt en ik ben blij met hoe ik in alle opzichten vocht", schreef Cannonier.

“De allereerste trap die hij deed brak mijn linker ellepijp. Ik kon mijn ritme niet vinden en pas me snel aan om toch te proberen te winnen, dus ik neem mijn verlies met trots. Robert voldeed zeker aan mijn verwachtingen voor en na het gevecht."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws