Dramatisch einde aan afscheidswedstrijd bekende MMA-vechter (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Dramatisch einde aan afscheidswedstrijd bekende MMA-vechter (video)

Dramatisch einde aan afscheidswedstrijd bekende MMA-vechter (video)

Marcin Najman hield zijn afscheidswedstrijd gisteravond in Polen. Echter liep het niet zoals gepland en liep de MMA-veteraan tegen een verlies aan. Tegenstander Szymon 'Taxi Złotów' Września ging er vol op.

Voor Najman (41) was dit het zoveelste afscheid. Al een paar keer eerder nam de Pool afscheid. Maar was zijn laatste gelijk een heel speciale. De Pool was uit zijn contract gezet door Vechtsport Organisatie Fame MMA. Dit gooide de afscheidsplannen van Najman in de war.

Najman naast vechter een bekend zakenman, besloot zelf voor zijn afscheid een eigen gala te organiseren. In eerste instantie deed Najman het niet slecht. Hij domineerde de eerste ronde met stoten en een trap.

Wat een drama

In de tweede ronde had de atleet niet zoveel geluk. Zijn tegenstander deelde zo'n harde klap uit dat hij Najman onder het hek duwde. De scheidsrechter, die naar de mening van de commentatoren, het gevecht voortijdig stopte. Kreeg flink wat kritiek te verwerken.

,,Wat een blunder van de scheidsrechter. De tweede is nog niet eens echt begonnen en is al afgelopen. Waarom stopt de scheids het gevecht. Wat een dramatisch einde", aldus het commentaar.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/grote-schok-bokskampioen-knock-out-tegen-onbekende-mexicaan-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws