Concurrent haalt voordeel uit massa ontslag onder UFC-vechters MMA Nieuws
MMA Nieuws

Concurrent haalt voordeel uit massa ontslag onder UFC-vechters

Concurrent haalt voordeel uit massa ontslag onder UFC-vechters

Scott Coker is verrast dat UFC zoveel spraakmakende vechters heeft ontslagen, 'jammer voor hen, goed voor ons' zegt de Bellator MMA baas.

Het afgelopen jaar bracht verschillende UFC-licht zwaargewicht topvechters naar de Bellator MMA organisatie. Voormalig UFC vechter Corey Anderson, kwam slechts enkele uren na zijn ontslag tot een akkoord met Bellator.

UFC's verlies is Bellator's winst

Meer recentelijk verzekerde Anthony "Rumble" Johnson van een ​​exclusieve deal met Bellator. Enkele dagen later kreeg hij al snel gezelschap van meervoudig UFC-titeluitdager Yoel Romero.

Bellator-president Coker is absoluut blij met de groei van de 205-pond-divisie. Die gedeeltelijk groeide door het besluit van de UFC om afscheid te nemen van een aantal van haar atleten.

Verbaast

,,Je hebt het over een paar jongens die echt een verschil hebben gemaakt in hun divisie", zegt Coker over de recente UFC-ontslagen. ,,Het verbaast me dat ze hen niet wilden houden. Het is een geweldige kans voor ons."

,,Aan het eind van de dag denk ik dat de vechters hier wilden zijn," zei Coker. ,,Ik denk dat elk van die jongens verschillende problemen hadden met hun vorige werkgever. Ik denk niet dat ze dat gevecht wilden aangaan, nadat er wat ultimatums werden gesteld om hen te laten blijven. Het is gewoon niet gelukt."

? LEES OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/bellator-mma-baasstart-eerste-events-vanaf-februari/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws