Tayfun Ozcan Glory debuut gevecht bekend gemaakt: 'Nieuw hoofdstuk' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tayfun Ozcan Glory debuut gevecht bekend gemaakt: 'Nieuw hoofdstuk'

Tayfun Ozcan Glory debuut gevecht bekend gemaakt: 'Nieuw hoofdstuk'

Tayfun Ozcan zal op 20 juli zijn langverwachte debuut maken tijdens GLORY 93 gehouden in het Topsportcentrum Rotterdam. Dit evenement belooft een spectaculaire avond te worden voor kickboksfans, met als een van de hoogtepunten een catchweight gevecht tussen Ozcan en de Franse vechter Majid Amarouche.

Ozcan heeft geweldige prestaties en een agressieve vechtstijl geleverd als voormalig Enfusion kampioen en ONE Championship-vechter. Met zijn overstap naar GLORY begint hij een nieuw hoofdstuk in zijn carrière.

Tayfun Ozcan: De nieuwe ster van GLORY

Daar zal hij proberen zijn overheersing te behouden op een van de beste podia in de kickbokswereld. Zijn overstap naar GLORY markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière waar hij zal proberen zijn dominantie voort te zetten op een van de grootste podia in de kickbokswereld.

Majid Amarouche: De uitdager uit Frankrijk

Majid Amarouche komt uit Frankrijk en heeft een bescheiden vechtrecord. Volgens Tapology heeft hij één amateurgevecht en één profgevecht gevochten, beide verloren.

Sherdog vermeldt ook een MMA-gevecht bij UC 1 - Ultimate Cage 1 in september 2023, waar Amarouche eveneens het onderspit dolf. Ondanks zijn verliespartijen zal Amarouche vastbesloten zijn om zijn naam te vestigen door een verrassende overwinning op Ozcan.

Wat is Catchweight in kickboksen?

De term catchweight wordt gebruikt in kickboksen om een overeengekomen gewichtslimiet te beschrijven voor een gevecht dat niet valt onder de conventionele gewichtsklassen. Catchweight maakt het mogelijk om spannende en unieke matchups te zien die anders niet zouden plaatsvinden naast het bieden van flexibiliteit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws