Plazibat favoriet in Verhoeven titelgevecht! 'Niet onderschatten' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Plazibat favoriet in Verhoeven titelgevecht! 'Niet onderschatten'

Plazibat favoriet in Verhoeven titelgevecht! 'Niet onderschatten'

Antonio Plazibat wordt aangemerkt als favoriet om de titel te winnen in een gevecht met Glory Kampioen Rico Verhoeven. Een Poll onder onze volgers wijst uit dat de Kroaat als een serieuze kandidaat gezien wordt.

Vorige week werd officieel bekend wat de kickboksfans al lang hoopten, een titelgevecht tussen Verhoeven en Plazibat. Deze werd deze uitgesteld door een blessure bij de kickbokskoning Verhoeven. Maar wat betekent dit nu dat het titelgevecht is uitgesteld?

Het uitstel wat hopelijk niet uitloopt of een afstel, betekend dat na de zomer Verhoeven en Plazibat de strijd met elkaar aan zullen gaan. Uit de Poll komt dat Plazibat met 58% tegenover 42% Verhoeven gezien wordt als de man die de koning van zijn troon zal stoten.

Verhoeven's Glory titel vacant stellen

Echter is onderschatten van Verhoeven gevaarlijk. De kampioen heeft al jaren laten zien dat hij de beste is en terugveert in de ring. Wel gaf Verhoeven aan zich in de nadagen van zijn carierre te bevinden. Ondertussen gaan er stemmen op die vinden dat Verhoeven zijn titel vacant moet stellen zolang hij uitgeschakeld is.

Dit zou ook in lijn liggen met de regels van Glory over titelverdediging binnen bepaalde tijd, welke Verhoeven ruimschoots overschrijdt als hij n het najaar vecht. "De kampioen is verplicht zijn titel minstens één keer per jaar te verdedigen als er een officieel titelverdediging bod wordt gedaan. Als de kampioen de titel niet binnen een jaar verdedigt, kan deze vacant komen", aldus de regels van Glory.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws