Noodkreet GLORY kampioen:'We staan al 6 maanden klaar' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Noodkreet GLORY kampioen:'We staan al 6 maanden klaar'

Noodkreet GLORY kampioen:'We staan al 6 maanden klaar'

Benoit Zede, de coach en manager van voormalig GLORY kickboxing kampioen Anissa Meksen lijkt het zat te zijn. Zijn protégé tekende vorig jaar bij ONE Championship maar komt niet aan de bak.

Voor Anissa Meksen lijkt de tijd te verstijken zonder dat zij nog in actie komt. De kickbokskampioene staat al geruime tijd aan de kant en slijt haar dagen met trainen, maar voor wat.

Meksen is een van de grootste talenten onder de vrouwen in het kickboksen. Zij verloor haar titel tegen Tiffany van Soest in maart 2019. Tijdens een controversiële wedstrijd later dat jaar tegen Van Soest slaagde de Française en niet in deze terug te winnen.

Kom op met dat gevecht

De kickbokser tekende bij de Aziatische grootmacht ONE Championship maar kreeg daar tot nu toe nog geen gevecht. Grotendeels tengevolge van de coronapandemie. Ettelijke keren probeerde Zede een gevecht los te peuteren voor Meksen, zonder succes.

Vandaag doet Zede weer een poging via twitter om aandacht te vragen voor zijn pupil. Compleet met een tag naar ONE. ,,We staan al 6 maanden klaar", twittert Zede. Hopelijk deze keer niet tegen dovemansoren.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/glory-kickbokskampioen-doet-boompje-hakken-met-scheenbeen-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws