K-1 stormt Europa binnen! Kondigt 2e kickboksevent met NL-vechter aan Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

K-1 stormt Europa binnen! Kondigt 2e kickboksevent met NL-vechter aan

K-1 stormt Europa binnen! Kondigt 2e kickboksevent met NL-vechter aan

De K-1 maakt vaart met zijn terugkeer naar Europa en kondigt nu al het tweede land aan waar de World Grand Prix zal plaatsvinden: Bosnië. De stad Sarajevo zal het decor vormen voor een spectaculair kickboksevenement.

Dit snelle tempo van de K-1 is geen verrassing. Op 13 juni vindt al het comeback-evenement plaats in Galati, Roemenië. Hierbij zal de Nederlandse K-1 legende Errol Zimmerman de headliner zijn. En K-1 icoon Remy Bonjasky speciale gast.

Ook voor de editie in Sarajevo kiest de K-1 voor een vechter met Nederlandse roots. Nidal Bchiri, die ook uitkomt voor Enfusion, zal de eer verdedigen voor Nederland en Marokko.

K-1 World Grand Prix in Sarajevo belooft spektakel!

Naast Bchiri zijn er al twee Roemeense vechters aangekondigd voor het K-1 event in Sarajevo: Alin Nechita en Claudio Istrate. De verwachting is dat er de komende tijd nog meer Nederlandse kickboksers worden toegevoegd aan de line-up van de opkomende evenementen van de K-1.

Glory Kickboxing krijgt geduchte concurrent met terugkeer K-1

De terugkeer van de K-1 betekent dat Glory Kickboxing, tot nu toe de onbetwiste heerser in Europa, een geduchte concurrent krijgt. De kickboksfans in Europa kunnen zich verheugen op spannende gevechten en een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van deze legendarische kickboksorganisatie.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws