Topkickbokser Andy Souwer (38): 'Ik ga het nog een keer flikken' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Andy Souwer (38): 'Ik ga het nog een keer flikken'

Topkickbokser Andy Souwer (38): 'Ik ga het nog een keer flikken'

Andy Souwer behoort tot de absolute top in het kickboksen. Naast het kickboksen draait Souwer zijn hand ook niet om voor een MMA-gevecht. Hij maakte in december vorig jaar zijn comeback bij ONE Championship. En dat smaakt naar meer.

In een interview met Veronica Fight verteld de veteraan over zijn terugkomt. Souwer had een oogblessure welke hem lange tijd verhinderde om de ring in te gaan.

Titelkans

Op 4 december vorig jaar liet Souwer bij zijn terugkomst zien dat hij het nog steeds in zich had. ,,Ik wilde er voor gaan. Na een tijd van bezinning door de corona periode, kon ik goed nadenken wat ik wilde", zegt Souwer.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/badr-hari-uitgedaagd-door-oude-rivaal-james-mcsweeney/

En het resultaat was er naar. Souwer versloeg de Chinees Zhang Chunyu tijdens ONE; Big Bang op punten. Over een titelkans is Souwer duidelijk die in de 70KG klasse zegt te blijven. ,,Mocht die kans komen dan is dat top, zo niet dan is het ook goed. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws