Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter zei achteraf dat het niet zijn beste wedstrijd was. De fans van zijn tegenstander Superlek Kiantmoo9 zij het daar roerend mee eens.

Het gevecht tussen Ennahachi en Superlek brengt wat beroering met zich mee. De fans van de Thais zijn boos en dat laten zij blijken ook. Op social media startte deze de Hashtag #justiceforsuperlek.

Boos

Ennahachi die in Superlek geen makkelijke tegenstander vond, kreeg van de Thai flink wat trappen op zijn arm te verwerken. Volgens de fans moeten deze meetellen als impact en voor punten zorgen. ,,Blijkbaar 5 rondes in de ring dansen, en verpletterd worden door rechtse trappen, is hoe je je titel verdedigt bij One kickboxing", schrijft een boze Superlek fan.

Experts stellen de vraag of het verlies wel terecht was. ,,Ilias Ennahachi verdedigt zijn ONE Flyweight Kickboxing wereldtitel tegen Superlek Kiatmuu9, in een controversiële beslissingswinst. Ben je het eens met de juryleden?", aldus Beyond Kickboxing.

BEKIJK ONDERSTAAND DE WEDSTRIJD

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/nieky-holzken-doet-boekje-open-glory-heeft-mij-gebruikt-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws