Video: Wat is het verschil tussen boks en kickboks handschoenen? Columns
Columns

Video: Wat is het verschil tussen boks en kickboks handschoenen?

Video: Wat is het verschil tussen boks en kickboks handschoenen?

De verschillen tussen een boks en kickboks handschoen uitgelegd door Arnaud van der Veere. Weet wat je koopt en waarom!

Iedereen die aan een sport doet bereidt zich vaak voor op verschillende manieren zoals de sport uitrusting die men gebruikt. Vooral in de vechtsport is het van belang dat je goed trainingsmateriaal gebruikt, op de eerste plaats om jezelf goed te beschermen, maar ook je trainingspartners.

Boksen of kickboksen

Neem nu bokshandschoenen, deze zijn er in alle soorten en maten. Sommige beginnelingen begaan wel eens de fout om de verkeerde handschoenen te kopen, zo zie je in de sportschool ook wel eens beginnende kickboksers met te grote bokshandschoenen aan, of andersom. Naarmate je vordert in de sport zal de behoefte toenemen om met beter materiaal te werken. Echter is het verschil tussen de diverse merken, gebruikte producten (leer of kunststof), en het land van herkomst.

Kwaliteit of onveilige zuinigheid?

Men bespaart vaak op goed trainingsmateriaal, en kiest liever een goedkope bokshandschoen dan een kwaliteit product. Er is dus best nog wel wat voorbereiding op het kopen van boks of kickboks handschoenen. Bekijk onderstaande video maar eens, deze kan je een hoop ellende en kosten besparen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws