ONE Kickbokskampioen Todd ontloopt gevecht met ex-Glory's Meksen? Columns
Columns

ONE Kickbokskampioen Todd ontloopt gevecht met ex-Glory's Meksen?

ONE Kickbokskampioen Todd ontloopt gevecht met ex-Glory's Meksen?

Janet Todd zal tijdens ONE FC 159 vechten tegen Lara Fernandez om de atoomgewicht titel van de organisatie. Echter vraagt voormalig Glory kampioen Anissa Meksen al tijden om een gevecht met Todd. Deze ljkt echter niet zo happig op een confrontatie met de Franse ex-Glory kampioen.

Toch lijkt het er op dat Janet Todd niet zo happig is op een gevecht met de sterke Anissa Meksen. De kampioen atoomgewicht kickboksen Todd neemt het binnenkort op tegen de Spaanse Lara Fernandez, wereldkampioen WBC.

Niet te begrijpen

Todd keert terug na een jaar van inactiviteit. De Amerikaanse die haar kick-titel nooit heeft verdedigd, lijkt te profiteren van het feit dat ONE Championship haar volgens critici beschermt. Meksen op haar beurt is een geduchte vechter die haar meest recente rivale compleet sloopte (zie video hieronder).

Terwijl Meksen keer op keer wacht terwijl ze tegenover atleten staat die haar niet waardig zijn, krijgt Todd de vrije keuze in wat ze wil doen. Dit is iets wat waar de fans, critici maar ongetwijfeld Meksen en haar team niets meer van begrijpen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws