Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video)

Zwarte schaap? Zoon bokslegende blijft verliezen (video)

Bokslegende Manny Pacquiao's zoon Emmanuel, heeft een schokkende nederlaag geleden tegen professionele debutant Chris Smith in zijn vierde amateur bokswedstrijd. Pacquiao Jr. verloor voor een volle zaal in San Fransisco afgelopen weekend.

Ze kunnen veel zeggen over bokslegende Manny Pacquiao, maar dat zijn zoon diens boks genen heeft geërfd hoort daar niet bij of toch wel een beetje. Voor zijn vier recentelijke verliezen was Emmanuel aan de winnende hand, maar Smith bleek een stap te hoog.

Toch is de Pacquiao telg razend populair vooral op social media, fans waren dan ook massaal op het gevecht afgekomen waar Pacquiao de publiekstrekker was. Deze gingen teleurgesteld naar huis en ongetwijfeld zal het verlies een deukje brengen in het aantal volgers. Zelf is de jonge bokser en nuchter onder.

,,Ik ben constant aan het trainen. Ik train al maanden [in de VS] en dit is alles wat ik wil: meer ervaring opdoen, beter worden en niet het zwarte schaap van de familie worden. Ik denk dat we in de toekomst zullen zien of ik professional zal worden", aldus Pacquiao jr.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws