Zieke actie brengt bokstitel clash in gevaar: 'Mijn enkel jonguh' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Zieke actie brengt bokstitel clash in gevaar: 'Mijn enkel jonguh' (video)

Zieke actie brengt bokstitel clash in gevaar: 'Mijn enkel jonguh' (video)

Rolly Romero zal NIET vechten als zijn enkel geblesseerd is nadat hij van het podium werd geduwd door Gervonta Davis. De twee zijn gepland te boksen voor de WBA lichtgewicht titel aankomende nacht in het Barclays Center in Brooklyn, New York.

De coach van Rolly Romero Bullet is zwaar pissed en zegt dat ze niet zullen vechten. Als blijkt dat Romero zijn enkel geblesseerd is geraakt, nadat hij bruut van het podium werd geduwd door WBA lichtgewicht kampioen Gervonta Davis tijdens de weging van gisteren.

Niet de ring in met een blessure

Door de duw van het podium ontstond er een gespannen situatie en wilde Romero verhaal halen bij Davis waar hij tegen schreeuwde dat hij door zijn enkel gegaan was. Toen Bullit werd gevraagd waarom Davis zijn toevlucht nam tot het duwen van Romero van het podium tijdens een verder vreedzame weging, antwoordde Bullett met één woord: "Angst."

“Hij (Davis. Red.), is zo verdomd bang, en probeert zijn tegenstander te verwonden voor het gevecht met zo'n zieke actie. Ik heb geen idee", zei Bullett over hoe Rolly's enkel vandaag zal aanvoelen. ,,Ik ga geen geblesseerde vechter de ring in laten gaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws