Vechtbaas wil geen Usman tegen Canelo bokswedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Vechtbaas wil geen Usman tegen Canelo bokswedstrijd

Vechtbaas wil geen Usman tegen Canelo bokswedstrijd

Wie er ook tegen Canelo de ring ingaat is gedoemd om te falen. Plant kreeg er flink van langs tegelijkertijd dat bij de UFC, Usman voor de tweede keer Colby Covington de les las. White die 100.000 dollar had ingezet op de winst van Canelo keek via zijn laptop mee. (Tekst loopt door onder video).

Na het zien van de beelden verklaarde White het niet zo'n goed idee te vinden als Usman tegen Canelo zou boksen. Usman had uitgesproken dat wel te zien zitten. ,,“Ik heb vanavond Canelo zien vechten. Je wilt niet tegen Canelo vechten", zei White achteraf. "

Geen schijn van kans

,,Kom op man, laten we stoppen met deze shit. Als Canelo hierheen wil komen (om MMA te doen. red.), dan doen we dat. Maar Usman wil niet tegen Canelo boksen. " White kan veel dingen zeggen, maar er is hier een duidelijke waarheid. Zo groot een atleet en MMA-vechter als Kamaru Usman is, zou hij geen legitieme kans maken in een bokswedstrijd met Canelo Alvarez.

Hoewel White zeker graag het gigabedrag zou binnenhalen als Canelo naar de UFC gaat om Usman te ontmoeten, weet hij ook dat dit niet zal gebeuren, omdat het omgekeerde waar is als Canelo de kooi ingaat; Usman zou hem slopen tenzij Canelo een verwoestende klap kan uitdelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws