Chinese boksreus beland in het ziekenhuis na slopende partij (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Chinese boksreus beland in het ziekenhuis na slopende partij (video)

Chinese boksreus beland in het ziekenhuis na slopende partij (video)

Zhilei Zhang was niet in staat om te winnen in de grootste fase van zijn professionele carrière tot nu toe. De strijd tegen Jerry Forrest zaterdag eindigde in een teleurstellend gelijkspel.

Het gevecht tussen Zhang en Forrest vond plaats in het voorprogramma van Canelo Alvarez tegen de Turks Avni Yildirim. Bokskoning Canelo liep weg met de verwachte winst maar voor Zhang eindigt zijn optreden achteraf in een nachtmerrie.

Nierfalen

,,In de kleedkamer merkten we een aantal symptomen op en namen Zhang mee naar het ziekenhuis waar hij een paar nachten zal doorbrengen. Het goede nieuws is dat al zijn neurologische scans goed zijn. Hij lijdt echter aan bloedarmoede, hoge enzymspiegels en laag nierfalen, mogelijk veroorzaakt door ernstige uitdroging", zegt Terry Lane de co-manager van Zhang.

Een puntenaftrek voor buitensporig vasthouden in de negende ronde bleek de uitgeputte Zhang duur te staan te komen. Waarbij de overtreding het verschil bleek te zijn tussen een nipte puntenwinst voor Zhang en het uiteindelijke gelijkspel.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/muaythai-legende-yodsanklai-fairtex-met-pensioen/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws